Tokio 2020

Dy medalistë të artë olimpikë në Tokio në kërcim së larti

 

Mutaz Barshim i Katarit dhe Gianmarco Tamberi i Italisë kanë ndarë medaljen e artë olimpike në Tokio në kërcim së larti.

Të gjithë kishin kaluar në tentimin e parë deri në lartësi 2.37 metra, para se të dështonin në të tri tentimet në 2.39 metra, që do të ishte rekord olimpik.