Tokio 2020

Hassan fiton të artën olimpike në 5000 metra

Foto: AP
 

Atletja holandeze Sifan Hassan ka fituar të artën olimpike në 5000 metra vrapim.

Hassan në finalen e sotme në stadiumin olimpik në Tokio përfundoi me kohë 14:36.79 minuta, para kenianes Hellen Obiri (14:38.36 minuta) dhe etiopianes Gudaf Tsegay (14:38.87).