Tokio 2020

Familjet olimpike gjejnë ngushëllim, krijojnë lidhje larg Tokios

 

Tokio, 3 gusht (AP) – Christina Dressel filloi përgatitjen e dhomës shumë kohë para se kamerat e NBC-së të fillonin të rrokulliseshin. Nëna e superyllit të notit, Caeleb Dressel, e bëri një tabelë të improvizuar për të skicuar se si do të uleshin mysafirët për ta përcjellë të birin e saj. Ajo gjithashtu bëri një prerje kartoni me madhësinë e Caelebit dhe ftoi rreth 40 persona të cilët u ulën përpara televizorit. Ajo më pas pyeti nëse tryeza e kafesë ishte shumë e mbushur me gota vere të zbrazëta dhe shishe uji.

Në fund të fundit ky ishte një portretizim i saktë i kësaj skene feste. Familja Dressel ishin ndër qindra që pranuan një ofertë për të kaluar një pjesë të Lojërave Olimpike të Tokios në kompleksin “Universal Orlando” me miq dhe familje të tjera po aq të zhgënjyera të sportistëve amerikanë, të gjithë të ndaluar të udhëtojnë në Japoni për shkak të pandemisë së koronavirusit.