Tokio 2020

Lojërat e Tokios mund të dërgojnë edhe më shumë lojtarë ndërkombëtarë në NBA

Foto: AP
 

Kishte 49 lojtarë të NBA në Tokio kur filluan Lojërat Olimpike muajin e shkuar. Ndërsa, tani numri i tyre është rritur në 50 – për momentin. San Antonio arriti marrëveshje me qendrën e Australisë, Jock Landale, për një kontratë dyvjeçare të mërkurën - një ditë para se trajneri i Spursave, Gregg Popovich, përzgjedhësi i SHBA-së, të përballet me Landalen dhe australianët në gjysmëfinalen e turneut olimpik të basketbollit.

“Një nga lojtarët që punon shumë në lojën e tij sapo u përmirësua, derisa ishte i pashmangshëm”, shkroi në “Twitter” agjenti i Landale, Sammy Wloszczowski, pas marrëveshjes me San Antonion.