Tokio 2020

Japonia po e shkruan historinë në basketbollin e femrave

 

Tom Hovasse foli për të paimagjinueshmen kur u punësua si trajner kryesor i përfaqësueses së basketbollit të femrave në Japoni. Durango, që është nga Kolorado, por që flet rrjedhshëm gjuhën japoneze, nuk u citua keq kur tha se do ta kishte ekipin e tij që do të luante për medaljen e artë në Lojërat Olimpike të Tokios kundër SHBA-së. Tani ai është një fitore larg të qenit njeri i fjalës së tij.

“Ata menduan se isha i çmendur”, tha Hovasse. “Ata nuk mendojnë se jam më i çmendur. Ne kemi një goditje legjitime nëse vazhdojmë të luajmë me këtë nivel energjie dhe vendosmërie”.