Tokio 2020

Pesë anëtarë të ekipit të hokejit të Australisë dëbohen nga fshati olimpik

Foto: AP
 

Pesë anëtarë të ekipit të hokejit olimpik të meshkujve të Australisë janë pezulluar pasi kanë shkelur rregullat Covid-19.

Lojtarët emri i të cilëve nuk është bërë i ditur kanë dëmtuar dhomat e tyre dhe kanë thyer rregullat duke futur pije alkoolike në fshatin Olimpik.