Tokio 2020

Hiseja e Kosovës në Lojërat më të veçanta Olimpike

Maratona e atletëve dhe finalet në disa sporte të ndryshme i kanë lënë vend ceremonisë mbyllëse të Lojërave më të veçanta Olimpike deri më tani. Në Stadiumin Olimpik në Tokio, të dielën, është mbajtur ceremonia mbyllëse, ku janë gërshetuar elemente të ndryshme tradicionale e moderne, sidomos të vendit nikoqir.

 

Maratona e atletëve dhe finalet në disa sporte të ndryshme i kanë lënë vend ceremonisë mbyllëse të Lojërave më të veçanta Olimpike deri më tani. Në Stadiumin Olimpik në Tokio, të dielën, është mbajtur ceremonia mbyllëse, ku janë gërshetuar elemente të ndryshme tradicionale e moderne, sidomos të vendit nikoqir.

Ceremonia është vlerësuar e bukur, ndërsa përmes saj e drejta e organizimit të Lojërave të ardhshme Olimpike është bartur te Parisi, kryeqendra e Francës.