Tokio 2020

Nxënësit do t’i zëvendësojnë tifozët në Lojërat Paralimpike

Foto: AP
 

Planet janë në fuqi për të lejuar dhjetëra e mijëra fëmijë të shkollës që të marrin pjesë në Lojërat Paralimpike “Tokio 2020”, pavarësisht se varianti delta i koronavirusit po përhapet në mesin e adoleshentëve dhe atyre më të vegjël që nuk janë të vaksinuar. Lojërat Paralimpike, zyrtarisht do të hapen të martën dhe do të zgjasin deri më 5 shtator.

Të gjithë tifozët e tjerë janë të ndaluar ta përcjellin këtë ngjarje siç ishin për Lojërat Olimpike të Tokios. Rreth 4.400 sportistë nga 160 vende dhe territore pritet të marrin pjesë në Lojërat Paralimpike.