Tokio 2020

Arrijnë në Tokio paralimpistët afganë

 

Arritja e sigurt në Tokio e paralimpistëve afganë, dërgon “një mesazh të fortë shprese”, ka thënë zëdhënësi i Komitetit Paralimpik Ndërkombëtar, Craig Spence, raporton BBC.
Zakia Khudadadi dhe Hossain Rasouli kanë arritur në Japoni pasi u larguan nga Kabuli në një “operacion të madh”.

Ata u mirëpritën në fshatin e sportisëve me një festë, ku ishte prezent edhe presidenti i Komitetit Paralimpik Ndërkombëtar, Andrew Parsons.