Tokio 2020

Tokio u jep lamtumirën Lojërave Paralimpike me ceremoni spektakolare

Foto: AP
 

Flaka paralimpike është shuar dhe perdja është lëshuar në lojërat e paharrueshme dhe historike “Tokio 2020”. Më shumë se 4400 sportistë elitarë morën pjesë në ngjarje. Shumë prej tyre festuan të arriturat sportive në një ceremoni spektakolare mbyllëse para se stafeta t’i dorëzohej Parisit, që organizon ngjarjen në vitin 2024

“Arigato” (faleminderit) dhe “Sayonara” (mirupafshim)...

Pas 12 ditësh plot me suksese sportive, me aftësi e kurajë të shfaqur, lojërat paralimpike “Tokio 2020” përfunduan të dielën me një ceremoni spektakolare mbyllëse në Stadiumin Olimpik në kryeqendrën e Japonisë.