Vështrime

Përtej futbollit

Këngët e Erës e të Perkoviqit dhe shqiponjat e Xhakës e Shaqirit kanë ardhur në kohën e duhur për lojtarët serbë. Ata nuk kanë ndierë gjithaq barrën e dështimit në fushën e blertë, ku përfunduan në grup pas Brazilit e Zvicrës. Mediat serbe ishin të koncentruara për të parë se si po festojnë fqinjët. Për këtë, nëse diçka ia vlen të shikohet “përmes VAR-it” nga shqiptarët, atëherë janë videot kur Xhaka e Shaqiri bëjnë shqiponjat pas golave ndaj Serbisë

Tash që Kupa e botës në Rusi ka mbaruar dhe ethet e festës nuk janë më të rrëmbyeshme, ndihma e sistemit VAR do të ishte e mirëseardhur për të parë edhe një herë se çfarë ka ndodhur gjatë muajit të futbollit.