Vështrime

Kosova në krah të Kosovës

Kosova ka nevojë të dalë nga qarku vicioz i ndërtuar nga gënjeshtrat rreth dialogut, dhe të ngulë këmbë në atë që është vlerë evropiane: duhet t’i thotë jo ndarjes territoriale dhe etnike!

I.