Vështrime

Sherri i kravatave

Beteja mësimdhënës-Qeveri për koeficientin duhet të marrë fund. Viktimat e vetme të kësaj beteje, që nisi sherri i kravatave, janë fëmijët. Rrugëdalja më e shpejtë dhe më e arsyeshme nga kjo situatë është tërheqja e Projektligjit për pagat

Qeverisja e parë 100-ditëshe i pati lënë shije të ëmbël Ramush Haradinajt. Që atëherë nuk hoqi dorë asnjëherë nga synimi për të marrë sërish postin e kryeministrit. Bashkëpartiakët e tij e trumbetonin qeverisjen e tij si më të suksesshmen ndonjëherë. Thoshin se sikur të mos i ndërpritej mandati do të shihnim rezultate të mëdha të zhvillimit të vendit. Që t’i dëshmojë në vepër pretendimet qytetarët ia dhanë edhe një shans.