Vështrime

Rrëfimet që sot dhembin më shumë

Askush nuk e dinte se çfarë po e priste, derisa Serbia po hakmerrej. Por të gjithë ishin të bindur se Kosova do të ngrihej, duke e vlerësuar çmimin e lirisë. Rrëfimet sot dhembin më shumë. Kosovën po e zhvatin dhe po e copëtojnë të vetët

Secili nga ne ka një rrëfim. Për një periudhë u patëm bërë të mërzitshëm duke ia treguar njëri-tjetrit. Dikur qe një pauzë. Një përpjekje për ta tejkaluar të shkuarën, nxitur nga shpresa për të ardhmen. Rikthimi te rrëfimet sot është më i dhimbshëm.