Vështrime

Gabimet e pandëshkuara që na përsëriten

Rrëfimi për “Kosovën e Re” është i njëjti qe 13 vjet: Qeveritarët marrin vendime të gabuara në kurriz të qytetarëve dhe të vendit. Dhe i përsërisin vendimet e gabuara, sepse kurrë nuk japin llogari për to.

I.