Vështrime

Kohë arushanësh

Në kontekstin kosovar nuk po ndodh vetëm përmbysja e rendit të fjalëve në fjali. Por edhe më keq, përmbysja e rendit logjik. Gjuetari s`e mbyti ariun. As ariu gjuetarin. Dikush e mbyti lajmin. E ariun tentojnë ta mbysin jokompetenca dhe mediokriteti. Like dhe gjithologë gjithandej

Kur njerëzit u bënë agresorë ndaj arushkave të vogla, arusha e madhe ia behu fshatit Pouskë duke ua bërë pre një duzinë delesh e qengjash.