Vështrime

Mbyllja gojën gruas!

Pse është kaq e vështirë që të kemi më shumë gra dhe vajza të marrin pjesë në debatet televizive dhe publike?

KA KOHË QË një pyetje ia shtroj vazhdimisht vetes: Pse po është kaq e vështirë që të kem më shumë gra dhe vajza të vijnë në “Rubikon”? Shpesh këtë pyetje ma bëjnë edhe të tjerët – zakonisht gra dhe vajza në sferën publike – por me një ton që tingëllon edhe si qortim: Pse s’po fton më shumë gra në emision?