Vështrime

Bashkim makthesh shqiptare

Për bashkimin kombëtar, ëndrrat e Thaçit e Ramës dhe makthet e shqiptarëve në të dyja anët e kufirit

Pasi – siç thotë vazhdimisht - e çliroi Kosovën nga Serbia, e shpalli shtet të pavarur, e integroi veriun e vendit, na bëri me ushtri, na futi në rrugën (e pakthyeshme) të anëtarësimit në NATO e BE, dhe Luginës së Preshevës ia hapi derën e bashkimit me Kosovën - presidenti i Republikës sonë, Hashim Thaçi, tani e nis projektin e radhës: bashkimin mes Kosovës dhe Shqipërisë.