Vështrime

Jeta e Bill Clintonit

Presidenti i 42-të amerikan u kthye në 20-vjetorin e mundjes së Milosheviqit, në vendin qytetarëve të të cilit ua kishte ndryshuar jetën, për ta parë edhe një herë vetveten të përjetësuar – shtatoren dhe bulevardin e tij – në Prishtinë. Një jetë që shpëtoi shumë jetë të tjera e i dha jetë lirisë së një populli të shtypur

“BASHKËQYTETARË TË MI amerikanë, sot forcat tona të armatosura u janë bashkuar aleatëve tanë të NATO-s në sulmet ajrore kundër forcave serbe, të cilat janë përgjegjëse për tmerre në Kosovë.