Vështrime

Fake News

Dalëngadalë po mbyllen disa kapituj kosovarë, gjatë të cilëve na u bë zemra grusht, shpirti ngushtë e mendja doli krejtësisht jashtë funksionit, edhe ashtu minimal.

Ishim aktorë të skenave plot krim e horror, gjuajtje te shtrigave në formë arushe, patëm mundësi për të shikuar masovikisht pornografi në pikë të ditës e të Ramazanit ( Haj’r e bëftë Zoti!) , u bëmë dëgjues të bisedave të fshehta nëntokësore e shikues të dokumentarëve plot fajde e para të pista, dhe, pas një sulmi në Mitrovicë, ku askush nuk e di çfarë ndodhi dhe pse, ia dolëm ta qesim kokën sërish këndej pari, të gëzuar me çmendurinë tonë dhe indiferencën si brend të përbashkët. Veç na munguan kokoshkat dhe syzet 3D për t’u kompletuar në këtë budallaki kolektive, si copa mishi me dy këmbë dhe dy sy, sa për të qenë të verbër me to.