Vështrime

Seanca e rrenave komuniste dhe neonaziste në Bundestagun gjerman

E djathta ekstremiste gjermane dhe e majta ekstremiste gjermane vazhdojnë të jenë kundër lirisë së Kosovës dhe të shërbejnë si banda të Milosheviqit, Vuçiqit dhe Putinit.

Parlamenti gjerman së fundi e vazhdoi praninë e ushtarëve gjermanë në Kosovë - edhe për një vit. Është misioni më i gjatë ushtarak gjerman në botën e jashtme. Partitë kryesore gjermane, konservatorët e kancelares Angela Merkel dhe socialdemokratët e ministrit të Jashtëm, Heiko Maas, e përkrahën vazhdimin e mandatit.