Vështrime

Ngrohja globale, budallakitë lokale

Kryeministri i dorëhequr, Haradinaj, për të martën që e lamë pas caktoi një takim me kryeparlamentarin Veseli dhe zëvendëskryeministrat Limaj dhe Pacolli. Kur u pyet ish-kryeministri, gjatë konferencës për shtyp, se për çfarë teme do të bisedonin, ai ashtu duke qeshur u përgjigj se do të diskutonin për ngrohjen globale. E kuptueshme, ai atë e tha me ironi, por ajo që mbetet e vërteta e hidhur është se ngrohja vazhdon të mbetet globale, mirëpo budallakia jonë lokale

Sa shpejt ikën një javë dhe vjen koha e rikapitulimit të kabllogrameve diplomatike në ditarin tim.