Vështrime

Në pritje të LDK-së

Zgjedhjet në ardhje mbase edhe nuk do të jenë zgjidhje për gjithë këto probleme që na kanë kapluar, porse përfundimisht do të jenë fundi i legjislaturës më të keqe që ka pasur Kosova ndonjëherë. E mbase do ta shënojnë edhe fundin e marrëzisë së quajtur Qeveri me gjithë ata ministra, zëvendësministra, koordinatorë, këshilltarë, asistentë e çkamos tjetër, që në dy vjetët e fundit e kanë përfaqësuar simbolin më të shëmtuar të Kosovës: shtet i çorganizuar, i çoroditur, i papërgjegjshëm dhe shtet hajgare

Lajmi i javës pa dyshim është mosvazhdimi i kontratës ndërmjet “Valës” dhe operatorit virtual “Z-Mobile”, një nga skemat më të shëmtuara të shkatërrimit të publikes në favor të interesave private.