Vështrime

Letër e hapur ambasadorit të Mbretërisë së Bashkuar

P. S. Ramush, bre burrë, na u prezantove si politikan i sporteve të ronda. Pse, bre burrë, e le Driton Kukën me t’u bashkangjit në parti? Ai i ka tejkalu pritshmëritë dhe obligimet ndaj shtetit. Unë e di se Dritoni ka të drejtë me u kyç ku të dëshiron po deshti, por pritshmëritë e mia janë që pasuritë tona kombëtare si Driton Kuka të mos përvetësohen nga asnjë parti politike. Dritoni dhe puna e tij i tejkalojnë të gjitha ato

Ekselencës suaj, Ruairí O'Connell, ambasador i Mbretërisë së Bashkuar i Ambasadës në Prishtinë