Vështrime

Tik-tak, tik-tak…

Muaji shtator do të jetë muaji i torturave të fushatave të gërditshme partiake. Surlet, tupanët veçse kanë filluar. E kur u bë kjo traditë kështu tek ne? Përndryshe, nga deklarimet e politikanëve të të gjitha partive politike dhe sondazheve në të cilat ata po bazohen, po rezulton se të gjithë janë fitues. Secila parti po na del fituesja e këtyre zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

Edhe më pak se 24 orë do të skadojë afati i paraparë nga KQZ-ja për dorëzimin e marrëveshjeve të koalicioneve parazgjedhore partiake.