Vështrime

Schengeni, Vishegradi dhe Novi-Sadi

Serbia, Shqipëria dhe Maqedonia Veriore do të nënshkruajnë aspiratat për treg të përbashkët. Si tutje me një ide lehtë të thyeshme?

1.