Vështrime

Të anulohen pakot e paligjshme nga Serbia

Dikujt nga Serbia nesër do t’i nevojiten vetëm numrat personalë të 150 mijë personave, të ulet në një kafene të tymosur në Prokuplje, t’i plotësojë ato vetë, t’i bjerë fizikisht deri në postën nr. 6 në Prishtinë, t’i bëjë bashkë ato vota me rreth 50 mijë vota të serbëve brenda Kosovës dhe – ja ku jemi! - ta shpallë Listën Serbe si fituese të zgjedhjeve në Kosovë.

NËSE TI JE qytetar që jeton brenda Kosovës, ti mund të bësh vepër penale vetëm pse i ndihmon një plake për të votuar, kurse nëse je votues në të njëjtat zgjedhje, dhe voton nga Serbia, atëherë ti jo vetëm që mund t’i ndihmosh kujtdo për të votuar dhe për këtë të mos pësosh asgjë, por ti mund të ulesh në një kafehane të mbushur me tym duhani në ndonjë paralagje të Prokupljes, t’i rendisësh nja 10 mijë fletëvotime në një tavolinë me erë birre të derdhur, t’i mbushësh ato krejt vetë me një kimik dhe pastaj t’i vendosësh në bagazhin e “Zastavës”, të nisesh drejt kufirit me Kosovën, të pritesh nga veturat zyrtare të Policisë së Kosovës, t’i dërgosh ato me thes në postën numër 6, në rrugën “Agim Ramadani” të Prishtinës, t’i vulosësh aty dhe pas pak në të njëjtin vend të vijë përfaqësuesi i KQZ-së për t’i marrë ato vota tuaja dhe kështu të ndikosh drejtpërdrejt në rezultatin e zgjedhjeve.