Vështrime

Një stadium me rrota

Kur në pushtet të jenë të fortët, le ta çojnë stadiumin në Drenas, e kur atë e marrin institucionalistët, me një të shtyme mund ta çojnë e ta parkojnë në Bërnicë. Dhe premtimi i politikanëve do të ishte kështu, pak a shumë: “stadiumin do ta mbajmë të paktën për dy mandate në Drenas”, ose “stadiumin do ta kthejmë aty ku e ka vendin, në Bërnicë”

Kosova është e veçantë në shumëçka, pse të mos e ketë edhe një stadium të tillë? Me rrota, si shembull. Kur në pushtet të jenë të fortët, le ta çojnë stadiumin në Drenas, e kur atë e marrin institucionalistët, me një të shtyme mund ta çojnë e ta parkojnë në Bërnicë.