Vështrime

Diagnoza e pashpresë

Gjendja e organizmit të shoqërisë sonë është shumë më serioze dhe më e pashpresë. Ky organizëm është i atakuar nga vetë ne përbrenda tij dhe nga shumë faktorë të tjerë virusalë nga jashtë. Se si do të arrijë që t’i mbijetojë kësaj gjendjeje, unë me të vërtetë nuk kam përgjigje

Viti që sapo filloi, e filloi me një BANG të madh. Tashmë të gjithë jemi në dijeni të lajmit se si Amerika e eliminoi Qasem Soleimanin, gjeneralin e ushtrisë iraniane dhe njeriun me numrin dy në renditjen e më të fuqishmëve të Iranit. Atë e vrau me anë të një droni të teledirigjuar nga distanca, në afërsi të aeroportit të Bagdadit në Irak.