Vështrime

Burdushin për president

Nga kabllogramet vendore vazhdohet me serialin e dramës “Oferta e refuzuar”. Protagonistët, ata të vjetrit, Vetëvendosja dhe Lidhja Demokratike e Kosovës. Audienca, ajo e moçmja, gjithashtu, populli i përgjumur kosovar. Por ka edhe një zhvillim tjetër në terren…

Zhvillimet e shumta politike në botë, si dhe në vend, kanë bërë që në ambasadën time në Facebook që nga java e kaluar, të arrinin një numër i madh i kabllogrameve të ndryshme.