Vështrime

Zemra e errësirës

Emrin e zi UÇK-së fatkeqësisht ia keni qitur ti dhe soji yt Fatmir, si përfitues dhe profiterë të luftës. Dy muaj luftë dhe 20 vjet kërcënime dhe shantazhe në emër të saj apo pjesëmarrjes në të. BOLL MA! Na e keni sjellë përtej hunde. Sa ju kemi mbetur borxh, aman tregoni që t'ua paguajmë edhe mos t'ua shohim më atë surrat dhe t'ua dëgjojmë ato kërcënime

"I kishte pëshpëritur atij gjëra për veten, të cilat ai nuk i dinte, gjëra nga të cilat ai nuk kishte konceptim ... dhe pëshpëritja ishte dëshmuar aq fascinuese dhe e parezistueshme. Ajo bëri jehonë me zë të lartë brenda tij, sepse ai ishte i zbrazët në thelb" ...