Vështrime

Koordinimet dhe koordinatat goditëse

Gjithashtu vendim tjetër shumë me vend dhe anulim i një vendimi të mëhershëm të ish-kryeministrit Haradinaj ishte shuarja e pozitave të koordinatorëve nacionalë, pozita këto kot fare dhe abuzuese enorme me buxhetin e parasë publike. Vetëm në emër të drekave, alamet koordinatori i arsimit, Rexhep Hottie, përveç pagës prej 2000 eurosh i kishte hangër edhe 22.000 euro të buta

Vazhdojmë me rrëfimet e mia në ditarin tim të shenjtë. Në këtë gjysmëshekulli jetë të cilën e kam përjetuar deri më tani, do të jenë së paku qindra herë të më ketë zënë shiu jashtë dhe të më ketë lagur. Nuk është edhe aq për t’u çuditur të jetosh në Londër dhe të të zërë shiu, mirëpo të dielën që e lamë pas, pas një paradite të kaluar me miqtë në Pub-in tonë të preferuar "The Queen's Arms", unë vendosa që t’i digjja ca kalori duke ecur në këmbë deri në shtëpi, që është 2.5 km nga Pub-i. Uragani “Ciara” kishte zbarkuar edhe në Londër, por me intensitet shumë më të ulët sesa në pjesët e tjera të Britanisë. Edhe këtu po frynte shumë më tepër se zakonisht, por prapëseprapë unë vendosa që të kthehesha në këmbë në shtëpi. Posa arrita tek rruga e drejtë dhe e gjatë me shtëpitë e shumta private të milionerëve, aty filloi të binte shi. Por ishe më i ndryshëm se të gjitha shirat që i kisha përjetuar deri atë ditë. Shiu po më rrihte nga mbrapa sikur dikush të ma hidhte atë me kovë e gjithashtu nga një frymë e cila sa rritej dhe shtohej në intensitet.