Vështrime

Kur çel qershia

Ajo që më ra në sy ishte se kishte çelur qershia. Mund t’i shihje lulet e saja ngjyrë pembe në të bardhë, të cilat e kishin veshur të gjithë kurorën e drurit të qershisë.

Ndryshim i madh klimatik kur çel qershia në muajin shkurt! Për mua, në 50 vjetët e mi, e padëgjuar dhe e pa përjetuar më parë. Por nëse klima ka mundur të ndërrojë kaq drastikisht, pse të mos pranojmë se edhe Albin Kurti ka ndërruar?