Vështrime

Burojavirusi dhe gjendja e jashtëzakonshme

Kur flasim për këtë protagonistin tjetër, presidentin e Kosovës, asgjë nuk është më i dëmshëm coronavirusi sesa që është ky burojavirusi ynë. Sa herë që ky prononcohet, aty diku është i fshehur një qëllim meskin. Është lojtar i rryer i intrigave dhe varrmihës i kundërshtarëve të vet politikë, e pse jo edhe i partnerëve. Të vetmin partner që Hashimi nuk e ka tradhtuar asnjëherë është egoja e tij

Do ta shkruaj ditarin tim të radhës pa drojën se nga gazeta e blerë disi do të mund të infektoheshit dhe të sëmureshit nga coronavirusi. Jo se unë e kam atë, por një gazetë që del nga shtypshkronja dhe procesi i distribuimit kalon duar më duar, aty gjithmonë ekziston rreziku i kontaminimit të tyre.