Vështrime

Virusin duhet ta mposhtim, sepse me të nuk ka negociata e as armëpushim

Ajo që është dëshmuar në shumicën e rasteve është se autoritetet nuk janë duke e fshehur të vërtetën. Edhe pse teoritë e konspiracionit nuk mungojnë as kësaj radhe, nga ato se virusin e ka krijuar dora e njeriut, deri tek ato se qeveritë po gënjejnë, e vërteta është se askush nuk e di të vërtetën e plotë. Dhe si mund të akuzosh se nuk po e thotë të vërtetën dikush, kur askush nuk e di të vërtetën

Ishte periudha e luftës në Kroaci dhe Bosnjë-Hercegovinë. Në mbrëmje, në lajmet e radios, sepse në atë kohë ishte luks edhe shikimi i TV-së, jepej lajmi se si dita e mëhershme në Sarajevë kishte kaluar “relativisht e qetë” dhe mbi qytet ishin hedhur “vetëm” 35 granata. Si ishte e mundur që të vlerësohej si “relativisht e qetë” situata, kur mbi qytet ishin hedhur 35 granata gjatë 24 orëve të fundit. Për arsye se më herët ky qytet ishte sulmuar me mbi 200 granata në ditë. Dhe krahasuar me këtë, 35 granata dukeshin “vetëm 35” dhe situata vlerësohej “relativisht e qetë”.