Vështrime

Të anulohet (?)

Kur Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) e anuloi sezonin e basketbollit, për shkak të pandemisë Covid-19, u mendua se kjo do të kishte efekt dominoje dhe të gjitha sportet në Kosovë do ta përcillnin këtë trend.

Koronavirusi ka paralizuar botën e sportit, njësoj siç ka bërë edhe me jetën sociale për gati dy muaj në tërë botën.