Vështrime

Verë vendimtare për Kosovën

Verë vendimtare për Kosovën

Komentet e mia në panelin e Universitetit të Columbias rreth temës “E ardhmja e Kosovës”, e mbajtur sot përmes “Zoom”-it

T’ia filloj duke thënë se sa e vlerësoj David Phillipsin që e bëri bashkë këtë panel. Nuk është e lehtë që t’i koordinosh pjesëmarrësit e tillë, madje edhe për një takim në distancë. Faleminderit, David!

Puna ime sot është që të provoj që çështjet t’i paraqes në një kontekst të gjerë dhe nga perspektiva e Washingtonit.