Vështrime

Qeveria e re izraelite më në fund duhet ta njohë Kosovën

Pavarësisht përpjekjeve të vazhdueshme të Kosovës – dhe admirimit të sinqertë të popullit të saj për shtetin hebre – Izraeli deri më sot ka refuzuar të vendosë marrëdhënie me shtetin më të ri në Evropë. 

Prej disa kohësh, Izraeli është duke rritur angazhimin dhe po kultivon raporte të reja në Gadishullin Ballkanik.  

Megjithatë, harta e tij e Ballkanit vazhdon të ketë një vrimë të zezë.