Vështrime

Përse e zgjodhi presidenti serb Grenellin karshi Merkelit

Përse e zgjodhi presidenti serb Grenellin karshi Merkelit

Ndonëse anëtarësimi në BE është qëllim zyrtar i Serbisë, Rusia dhe Kina – e mbase edhe SHBA-ja në të ardhmen – janë duke ofruar diçka shumë më të vlefshme për liderët serbë: shpresën se ndryshimi i kufijve shtetërorë do të jetë sërish i mundur

(Euractiv) - Pandemia e koronavirusit ka qenë ajo që ka shënuar javët e kaluara në Evropë. Rrjedhimisht, rrëfimet rreth ndikimit të pandemisë tek shëndetësia, ekonomia dhe politika kanë dominuar në lajme, arsye kjo se përse një zhvillim i rëndësishëm ka kapërcyer pa bërë bujë.