Vështrime

Diplomacia turistiko-aristokrate e thirrjeve telefonike

Do ta zbatoj edhe unë në praktikën time diplomatike. Si ambasador i Republikës së Kosovës në Facebook, do ta marr aeroplanin biznes klas dhe do të shkoj në Cupertino të Kalifornisë. ku gjendet selia e kompanisë Apple. Nga aty, jashtë grilave të cilat e rrethojnë ndërtesën e madhe, do t’i drejtohem CEO-s së kësaj kompanie, z.Tim Cook. Do t'ia nis një e-mail të gjatë mbi mosparaqitjen e Kosovës si shtet i pavarur në hartat të cilat përdoren dhe janë të përditësuara nga kompania Apple. Gjithashtu, gjithë këtë me një selfie të rastit, me ndërtesën në Cupertino në prapavijë

Edhe një javë e rëndë për Kosovën dhe popullin e saj. Covid-19 është në kulminacionin e tij dhe lajmet ditore mbi numrin e të infektuarve si dhe të atyre të cilët po e humbin luftën me këtë virus janë alarmuese.