Vështrime

Lamtumirë Kosovë!

Të dashur miq,

Fundi i mandatit tim korrespondon me fillimin e pensionimit tim. Po largohem nga Prishtina duke i thënë lamtumirë njërit nga postet më kërkuese që më është dashur të marr ndonjëherë, përfshirë mandatin tim të gjatë në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Zvicrës. Do të doja të kisha mundur ta bëj këtë duke marrë kohë për një mënyrë më personale me aq shumë kolegë, partnerë, miq dhe të tjerë që kam pasur rastin t’i njoh gjatë këtyre 4 vjetëve dhe 3 muajve të aktivitetit në Prishtinë.