Vështrime

Asdren Rrahmani për president?

Me kalimin e kohës dhe njoftimin tim me internetin, aty nga fundviti i 1993-s unë përzgjodha nofkën “HasDreq”, e cila më përcolli edhe për shumë vite më pas, ku u bëra i njohur në aradhet e mIRC-it nëpër internet dhe për aktet e shumta diversante në #Serbia. Shfrytëzoj rastin t’i përshëndes disa nga nofkat e tjera, të cilat po më kujtohen momentalisht e që gjithashtu e dhanë kontributin e tyre të pashoq për çlirimin e hapësirave tona virtuale, Kapadaija, Kauboji, MeduZZa, Qikki, Dardha, Dardeq, Bazuka e shumë, e shumë të tjerë. (Kërkoj falje që momentalisht nuk më kujtohen të gjitha)

"Mos pyet se çfarë mund të bëjë vendi yt për ty, pyet se çfarë mund të bësh ti për vendin tënd?"