Vështrime

Borëbardha dhe 7 shkurtabiqët politikë

Politikat e jashtme amerikane, si dhe ato evropiane kanë një mësim për ta nxjerrë nga Mali i Zi, sepse receta e njëjtë është përdorur në të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor. Janë mbyllur sytë ndaj aferave korruptuese të politikanëve të këtyre vendeve, e të cilët për kundërpërgjigje kanë qenë të dëgjueshëm dhe luajalë ndaj politikave të Perëndimit. Por si do të veprojnë tash këto politika perëndimore kur partitë ultranacionaliste do të qeverisin Malin e Zi, dhe dëshira e tyre për përafrim me Serbinë dhe Rusinë do të jetë e pashmangshme

Gjatë javës të cilën e lamë pas pati zhvillime interesante, për të cilat tashmë është thënë dhe shkruar mjaft. Njëra nga to ishin zgjedhjet e përgjithshme në Malin e Zi.