Vështrime

Java e zgjidhjeve të nyjave politike

Për cinikët, e që sigurisht ka mjaft të tillë, sepse i gjej nëpër komentet e statuseve të mia në Facebook, fushatës sime

Gjendemi para nyjës së javës vendimtare për shumë rrjedha historike, fillimisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe si pasojë e saj edhe e rrjedhave të tjera gjeopolitike në botë.

Data 3 nëntor e zgjedhjeve presidenciale në Amerikë do të jetë përcaktuese e këtyre rrjedhave politike.