Vështrime

Tre nëntori historik për Amerikën. Dhe për ne

Epilogu pritet ethshëm kudo – prej Azisë në Evropë e deri në Ballkan e Kosovë. Teksa katër vjetët e Trumpit në Shtëpinë e Bardhë e shpërfaqën një SHBA të dobësuar në taborin e politikës së jashtme dhe të ndarë e të polarizuar përbrenda, s’do mend se në diskursin publik shumëkush pret fitore të Bidenit

Epilogu pritet ethshëm kudo – prej Azisë në Evropë e deri në Ballkan e Kosovë. Teksa katër vjetët e Trumpit në Shtëpinë e Bardhë e shpërfaqën një SHBA të dobësuar në taborin e politikës së jashtme dhe të ndarë e të polarizuar përbrenda, s’do mend se në diskursin publik shumëkush pret fitore të Bidenit

Për hiç më shumë se 20 minuta, vetëm njëzet, Donald Trumpi tha se e ndali një luftë të tërë. Të ashpër, me vrasje të shumta e shumëvjeçare. “40… Jo, jo them se 400. Po, katërqindvjeçare”.