Vështrime

Ummaja islame, Amfilohije dhe mbrojtja e shtetit prej religjionit

E drejta për të qenë njëkohësisht evropian, shqiptar dhe mysliman

1.

Një shqiptar vrau parmbrëmë në Vjenë katër veta, në një sulm “terrori islamik”.