Vështrime

E vërteta dhe çtrumpifikimi

Goxha shumë republikanë mund t’i sfidojnë përpjekjet e kërkimit të së vërtetës. Por të tjerët do të mund ta përdorin hetimin publik të përqendruar në përmirësimin e institucioneve amerikane për t’u distancuar nga Trumpi. Mbi të gjitha, krejt këta tanimë kanë treguar se janë asgjë më tepër sesa jooptimistë

Goxha shumë republikanë mund t’i sfidojnë përpjekjet e kërkimit të së vërtetës. Por të tjerët do të mund ta përdorin hetimin publik të përqendruar në përmirësimin e institucioneve amerikane për t’u distancuar nga Trumpi. Mbi të gjitha, krejt këta tanimë kanë treguar se janë asgjë më tepër sesa jooptimistë

Mes demokratëve dhe shumë republikanëve ekziston një tundim i madh për ta përjashtuar administratën e presidentit amerikan Donald Trump, si një devijim bizar.