Vështrime

Telekomi, kjo simptomë e sëmundjes sonë

Problemi i Telekomit nuk është borxhi milionësh që duhet të paguajë për shkak të një vendimi nga Arbitrazhi. Problemi është te mungesa e shtetit ligjor në qeverisjen me Telekomin, sikur edhe në qeverisjen në përgjithësi

Çfarë ju shkon së pari në mendje kur përmendet Posta dhe Telekomi i Kosovës?