Vështrime

Një vaksinë kundër qeverisjes së keqe

“Qeveria që unë do ta udhëheq dhe kjo shumicë parlamentare që do të përfaqësohet brenda kësaj qeverie do të nxisë, mbështesë dhe prijë një procesi jo të lehtë, por të domosdoshëm, pajtimi e kthimi të besimit në mes të forcave politike. Me një qasje pajtuese, ne do të rindërtojmë konsensusin shoqëror e politik për sfidat që na presin, siç janë: mposhtja e pandemisë, rimëkëmbja ekonomike, forcimi i rendit dhe ligjit, dhe dialogu për marrëveshje me Serbinë” - Avdullah Hoti, 3 qershor 2020, Kuvendi i Kosovës.

“Qeveria që unë do ta udhëheq dhe kjo shumicë parlamentare që do të përfaqësohet brenda kësaj qeverie do të nxisë, mbështesë dhe prijë një procesi jo të lehtë, por të domosdoshëm, pajtimi e kthimi të besimit në mes të forcave politike. Me një qasje pajtuese, ne do të rindërtojmë konsensusin shoqëror e politik për sfidat që na presin, siç janë: mposhtja e pandemisë, rimëkëmbja ekonomike, forcimi i rendit dhe ligjit, dhe dialogu për marrëveshje me Serbinë” - Avdullah Hoti, 3 qershor 2020, Kuvendi i Kosovës.

* * *