Vështrime

Atje ku dielli nuk ndriçon!

Sikur të mos ekzistonin lidhshmëritë e dëshmuara dhe simpatitë e dokumentuara të Sinisha Mihajloviqit për çetnikun dhe vrasësin Arkan dhe sejmenët e tij, aq më bën mua se kë e simpatizon Edi Rama. Por, më dhemb kur ai këtë simpati e shfaq nga pozita e kryeministrit të shtetit shqiptar. Cinikët të cilët më thonë ta ndaj sportin dhe kulturën nga përditshmëria politike i pyes se ku gjenden Haki Misini, Mehmet Tupella e shumë artistë dhe sportistë të cilët u ekzekutuan në luftën e fundit, për të vetmin fakt se ishin shqiptarë

Këta muajt e fundvitit sa vijnë e bëhen më të nxehtë, jo nga ngrohja globale, por nga zhvillimet politike në trevat tona e zhvillimet nëpër botë.